Contrabandă de ţigări cu Moskvici, Mercedes şi trenul Chişinău – Bucureşti

Vama Sculeni
foto: HotNews.md

4 tentative de scoatere din ţară a produselor de tutungerie au avut loc în acest week-end. Colaboratorii Serviciului Vamal și Grăniceri au confiscat circa 3000 de pachete de țigări.
Potrivit unui comunicat al instituției, primul lot de ţigări, şi anume 1.040 pachete, a fost depistat în punctul de trecere „Cahul”. Ţigările erau ascunse în aripile din faţă ale autoturismului de model „Moskvici 412”. Altele 1.052 pachete de ţigări au fost descoperite la punctul de trecere a frontierei „Sculeni”.
La ieşire din ţară s-a prezentat la control un autocar de marca „Mercedes”, pe ruta Chişinău – Braşov, în care au fost găsite 300 pachete de țigări în sumă de 2.700lei. Totodată, a fost reţinut şi, cetăţeanul moldovean, care conducea un camion, de acelaşi model și care ascundea țigări în valoare de 6.200lei.
De asemenea, la punctul de trecere „Ungheni”, în trenul Chişinău – Bucureşti au fost depistate peste 1.000 pachete. Atât însoţitorul de vagon, cât şi pasagerii acestuia au declarat că nu ştiu nimic de existenţa acestora.
Menționăm că loturile de ţigări au fost ridicate în vederea confiscării de către organele vamale şi luării deciziilor în conformitate cu legislaţia în vigoare.
Sursa: Publika.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *