Averea lui Baranov a fost sechestrată

Radu Baranov, fostul politist din Ungheni
Radu Baranov, fostul politist din Ungheni (foto: Jurnal TV)

Averea fostului polițist de la Ungheni a fost sechestrată. Decizia a fost luată de instanţa din Ungheni, la solicitarea juristului JurnalTV.
Astăzi a avut loc prima şedinţă de judecată în dosarul în care Jurnal TV îl acuză pe Baranov de calomnie şi-i cere despăgubiri. Fostul poliţist nici nu s-a prezentat la proces. Următoare şedinţa va avea loc la 15 aprilie.
Jurnal Trust Media l-a acţionat în judecată pe fostul poliţist de la Ungheni după ce acesta a declarat că un jurnalist de la Jurnal TV ar fi primit o sumă de bani, în schimbul difuzării imaginilor video în care acesta lovește cu piciorul un tânăr.
Amintim că fostul şef adjunct al Poliţiei Criminale din Ungheni a fost demis de ministrul de Interne la scurt timp după ce Jurnal TV a difuzat imagini video în care Baranov este surprins lovindu-l de două ori pe un tânăr reţinut în comisariat. La începutul acestui an, instanţa din Ungheni l-a recunoscut pe Baranov vinovat de exces de putere şi i-a aplicat o amendă de 1600 de lei. Fostul poliţist susţine că va ataca în instanţă atât verdictul judecătorului, cât şi ordinul de eliberare din funcţie.
Sursa: Jurnal.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *