Noile media au contribuit la promovarea proiectului "Ungheni – Capitala Tineretului 2011"

Unitatea de implementare a proiectului „Ungheni – capitala tineretului 2011” transmite mulţumiri mass-media locale şi naţionale, pentru operativitatea şi calitatea reflectării evenimentului de lansare a proiectului, din 4 februarie 2011.
Transmiterea informaţiilor în regim on-line a asigurat accesul direct a mii de cetăţeni din oraşul şi raionul Ungheni, cît şi din întreaga ţară, la imagini şi informaţii privind derularea evenimentului, planul de acţiuni, precum şi reacţiile şi atitudinea autorităţilor publice centrale.
În mod deosebit, ne exprimăm gratitudinea portalului informaţional www.expresul.com, care s-a implicat activ în promovarea dezbaterilor publice privind logo-ul, sloganul şi imnul Capitalei tineretului, cît şi mediatizarea produselor finale ale acestor consultări cu tinerii utilizatori de internet. Nu mai puţin importantă este implicarea portalului unghenean în transmiterea în regim LIVE TEXT a lansării proiectului „Ungheni – capitala tineretului 2011”, a pozelor de la eveniment şi selectării celor mai importante şi elocvente momente ale evenimentului.
La fel a contribuit mult la informarea cetăţenilor privind derularea evenimentului respectiv şi portalul www.privesc.eu, care a emis în regim LIVE VIDEO, adunînd deja peste 3000 de vizualizări.
Considerăm extinderea noilor tehnologii media în oraşul Ungheni drept binevenită pentru cetăţeni şi ne face o deosebită plăcere să ne bucurăm de atenţia şi colaborarea cu cei mai buni.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *