Expresul.com la prima sa recunoaştere publică

Administratorul Expresul.com, Vitalie Harea
Administratorul Expresul.com, Vitalie Harea

Site-ul de ştiri Expresul.com a fost apreciat de către grupul de implementare al proiectului „Ungheni – capitala tineretului 2011”, fiindu-i decernată şi o diplomă, pe 22 februarie, în prezenţa unui public numeros.
Angela Ciocîrlan, directorul proiectului, a remarcat implicarea plenară a echipei în relatarea operativă şi cu profesionalism a tuturor evenimentelor organizate în cadrul proiectului respectiv. Dimploma a fost înmînată site-ului de ştiri „pentru excelenţă în promovarea şi transmiterea în regim LIVE (text şi foto) a lansării proiectului „Ungheni – capitala tienretului 2011”. Transmiterea în direct a evenimentului a fost, de fapt, o premieră pentru presa locală din Republica Moldova.
La ora actuală, site-ul de ştiri Expresul.com este un produs separat de ziarul „Expresul de Ungheni” şi aduce la cunoştinţa publicului toate ştirile şi reportajele ce ţin de raionul Ungheni, adunate din toate sursele media din ţară şi de peste hotare. În plus, vine şi cu ştirile proprii, dar  preia şi unele ştiri din „Expresul de Ungheni.
Începînd cu 22 februarie, Expresul.com are un nou format, mult mai funcţional. În curînd, vor fi iniţiate noi rubrici, vom veni cu mult mai multe reportaje, ştiri şi chiar dezbateri video şi audio.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *