Horoscopul anului 2011

Un an moderat pentru marea majoritate
Anul 2011 va fi influenţat de Iepurele de metal (sau al Pisicii), o zodie calmă, paşnică, tăcută, caldă, plăcută, rezervată, extrem de precaută şi prudentă, una dintre cele mai norocoase şi paşnice zodii ale horoscopului chinezesc.
Atunci cînd semnul zodiacal al Iepurelui guvernează un an, acel an va fi caracterizat prin pace, armonie, menţinerea unui ritm temperat al evenimentelor. Deasemenea, anul Iepurelui este strîns legat de ideea de cămin, casă, familie şi unitate. Iepurele poate aduce însă şi anumite aspecte negative. Uneori tinde către plafonare, plictiseală, amînare a problemelor, prea multă indulgenţă şi autoindulgenţă. Anul 2011 va fi prea „molcom” pentru persoanele mai energice şi temperamentale, un an „moderat” pentru marea majoritate.
Anul astrologic chinezesc va începe pe 3 februarie 2011 şi se va încheia pe 22 ianuarie 2012.
Berbec
Motto-ul acestui an: „Cincizeci la cincizeci”. Toţi vă cunosc caracterul hotărît şi tendinţa de realizare a scopurilor, dar mulţimea de treburi ce urmează a fi rezolvate imediat, apărută primăvara devreme, poate provoca frică. Toate vor apărea dintr-o dată: bunăstarea financiară, relaţiile cu a doua jumătate şi chiar propria sănătate. Ei bine, probabil, va trebui de sacrificat ceva. Indiferent de decizia luată, totul se va stabiliza, veţi fi capabil să ieşiţi în mod adecvat din situaţii dificile, să fiţi mîndri de realizările noi. Cu toate acestea, ar trebui să fiţi atenţi la propria sănătate, deoarece starea precară a organismului poate perturba toate planurile.
Taur
Motto-ul acestui an: „De pus punctul pe „I””. Anul va pune totul la locul său: şi la locul de muncă, şi în relaţia cu partenerul, iar toate acestea nu vor necesita vreun efort deosebit din partea dumneavoastră. De fapt, iniţiativa de a rezolva toate problemele vor fi preluate de cei din jur. Ceva în comportamentul lor, destul de obişnuit pentru ei, vă va determina să luaţi deciziile importante care, fără îndoială, vor avea un rol crucial în continuare. În rezultat, spre sfârşitul anului 2011, opinia dvs. despre perspectivele cele mai imediate şi despre persoanele pe care contaţi se va schimba mult.
Gemeni
Motto-ul acestui an: „Fericirea constă în muncă”. La începutul noului an, problema numărul unu pentru dvs. va fi axată pe relaţia cu persoana iubită. Din motive nestabilite, veţi dori să aflaţi cine este mai important, are mai mult succes. Desigur, nimic bun nu va ieşi din aceasta. Nu veţi dispune de timp pentru încăierări inactive. Valoarea lor nu se rezumă doar la aspectul dat. Drept efecte secundare poate fi recunoştinţa şefilor, creşterea în carieră, şi soluţionarea tuturor problemelor financiare. Este momentul oportun pentru a efectua achiziţii de valoare, cheltuieli financiare.
Rac
Motto-ul acestui an: „Cu capul în nori”. La sfîrşitul anului care trece veţi înţelege că munca de rutină, monotonă, nu este vocaţia dvs. La începutul anului viitor va apărea o şansă minunată de a găsi un loc de muncă foarte bun. În primăvară se va părea că sînteţi complet indecis din cauza dorinţelor şi promisiunilor, dar toate problemele vor putea fi rezolvate în mod corespunzător, iar în prim-plan se va manifesta iubirea. Vor apărea tot mai multe perspective şi dorinţa de a oficializa relaţia. Merită de manifestat încredere în partenerul dumneavoastră şi să faceţi exact aşa cum vrea el.
Leu
Motto-ul acestui an: „Deloc plictisitor!”. Persoana iubită nu vă va lăsa să vă plictisiţi. La începutul anului viitor, va alcătui aşa ceva, care vă va schimba complet viaţa. Acest lucru se poate referi la orice: reparaţie, schimbarea locului de trai, naşterea copiilor, schimbarea stării familiale, trecerea la un post care cu totul nu se potriveşte modului de viaţă al dvs. Pînă la sfîrşitul anului se va descoperi că toate cele planificate de partener nu numai că vor fi acceptabile, dar şi destul de convenabile pentru dvs. Bucură şi starea de sănătate. Pe parcursul întregului an vă veţi simţi minunat.
Fecioară
Motto-ul acestui an: „Mişcare contra-sens”. Perioada în care dorinţele dvs. se realizau se apropie de sfîrşit. Iarna promite declanşarea unor perturbări puternice. Comportamentul celor din jur se poate schimba momentan şi brusc va deveni clar: ei nu sînt aşa cum sînteţi dvs. şi, în plus, nu totdeauna sînt dispuşi să se sfătuiască cu dvs. în ceea ce priveşte acţiunile şi faptele lor. Copiii, de asemenea, se vor comporta în mod neaşteptat. În acest sens, probabil, va trebui să cedaţi, pentru a găsi un compromis cu oamenii. Dar asta nu vă va crea dificultăţi, ci dimpotrivă, vă va inspira curaj şi forţe.
Balanţă
Motto-ul acestui an: „Totul e în ordine”. Dvs. vă veţi simţi mult mai stabil şi mai încrezut. Aceste circumstanţe vor contribui la restructurarea relaţiilor cu persoanele din cercul constant de comunicare şi veţi scăpa de legăturile suplimentare, inutile. Toate acestea pot fi însoţite de un anumit sentiment de nemulţumire faţă de sine şi faţă de ceilalţi, precum şi lipsa constantă de fonduri financiare. Este posibilă apariţia stării de deprimare. Cu toate acestea, spre mijlocul anului, cînd procesul va lua sfîrşit, motivele pentru îndoială vor dispărea. În locul lor va reveni sentimentul de confort şi pace.
Scorpion
Motto-ul acestui an: „Am nevoie mai mult decît alţii?”. Romanul din anul precedent începe tot mai mult şi mai mult să vă încînte, dar există circumstanţe care nu vă sînt pe plac. De exemplu, v-aţi obişnuit să fiţi independenţi. Nu vă place că partenerul dvs. încearcă să rezolve totul în locul dvs… Poate că totul se rezumă la asta. Pînă cînd în relaţia voastră nu este suficientă încrederea. Vor trece două luni, ea îşi va amplifica proporţiile şi totul se va îmbunătăţi. Nimeni nu promite că sentimentele dvs. vor dura o viaţă, dar şansa de a deveni buni prieteni este destul de mare.
Săgetător
Motto-ul acestui an: „Totul este nou”. Luînd în consideraţie noile circumstanţe, devine clar că deja nu mai este posibil de a comunica la fel ca mai înainte cu majoritatea oamenilor. Asta vă va provoca doar sentimente de supărare, mîhnire şi iritare interioară. Oricît de dificil ar fi, în relaţia cu cei dragi e necesar să efectuaţi schimbări radicale, probabil, să le limitaţi pentru un timp. Apoi, spre sfîrşitul anului, stelele vă promit cucerirea unor noi etape ale carierei dumneavoastră, venituri financiare demne, precum şi pace şi linişte în casa şi viaţa personală.
Capricorn
Motto-ul acestui an: „Fruntea sus!”. Orice persoană are uneori dreptul de a fi posomorît, mai ales în timpul iernii. Dvs. nu sînteţi o excepţie. Nimic nu vă va împiedica să reflectaţi despre inutilitatea tuturor lucrurilor, despre singurătatea fiecărei fiinţe din univers şi alte probleme de acest fel. Cu toate acestea, spre jumătatea anului 2011, mîndria proprie, precum şi participarea, iniţiativa prietenilor vă vor impune să vă opriţi îmbufnarea şi să îndreptaţi umerii. Lumea în acelaşi timp va apărea într-o lumină diferită. Vi se vor deschide mai multe perspective, noi dorinţe şi planuri de viitor.
Vărsător
Motto-ul acestui an: „Pluteşte în aceeaşi direcţie cu curentul”. La începutul anului, şeful dvs. ar putea suferi un acces de activitate incredibilă, pe care va fi dificil de încadrat în cursul său paşnic. Din acest motiv, este posibil să aveţi o preocupare mai mare pentru starea portmoneului propriu şi o dorinţă copleşitoare de a prelua controlul asupra situaţiei în propriile mîini. În această perioadă, nu veţi avea nevoie să faceţi nimic, relaxaţi-vă şi calmaţi-vă. Acest lucru va deveni clar mai aproape de a doua jumătate a anului. Şi de îndată ce veţi conştientiza asta, totul va reveni pe poziţiile corespunzătoare.
Peşti
Motto-ul acestui an: „Punctul de cotitură”. Începutul primăverii va deveni punctul cel mai critic al vieţii dvs. din acest an. Vine timpul de a transpune în viaţă toate planurile şi deciziile care s-au copt în ultimii ani. Să vă decideţi cu privire la asta este dificil, dar nu există altă cale spre retragere. Începutul anului va fi marcat de schimbări fundamentale în cariera dumneavoastră, în statutul social, în viaţa personală şi relaţiile cu prietenii, cunoscuţii. În anul care vine pentru dvs. va deveni evident că ceea de ce vă era frică vă determină să fiţi mult mai liberi, şi va deschide o serie de noi posibilităţi.
Deci
Vine anul iepurelui alb, un an al păcii şi al liniştii. Toate problemele care nu au fost soluţionate în 2010, se vor rezolva de la sine, fără a fi necesară utilizarea mijloacelor materiale sau psihice.
Iepurele alb aduce cu sine bunăstare familială. Dar nu trebuie să vă relaxaţi. Merită, în mod constant, să acordaţi atenţie, să oferiţi grijă şi dragoste partenerului.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *