Amical, Rapid Ghidighici vs. FC Costuleni, scor 2-2

Continuă pregătirile echipelor din Divizia Naţională, privind partea a doua a campionatului intern. La data de 23 ianuarie a avut loc partida de verificare dintre FC Costuleni şi Rapid Ghidighici. Meciul jucat la Baza FMF din localitatea Vadul lui Vodă s-a încheiat cu scorul de 2-2.
Au deschis scorul rapidiştii prin golul lui Andrei Bugneac, costulenii au revenit în joc şi au stabilit scorul la pauză, 2-1, prin golurile lui Denis Calincov şi Sergiu Ciuico.
Rezultatul final, 2-2, a fost stabilit în partea a doua, prin golul mijlocaşului Alexandru Grosu.
Aceasta a fost cea de-a patra partidă amicală din acest intersezon pentru FC Costuleni, în toate “leii” au obţinut rezultate pozitive, 0-0 cu Iskra-Stal, 4-1 cu Academia Chişinău şi 3-0 cu FC Tiraspol. În următoarea partidă de pregătire, FC Costuleni va juca la data de 27 ianuarie, cu formaţia Găgăuzia Comrat.
Pentru Rapid Ghidighici aceasta a fost a treia întâlnire amicală din această lună, după ce au pierdut, scor 2-4, cu Iskra-Stal şi au învins, scor 1-0, Olimpia Bălţi. Următorul meci amical va avea loc la data de 3 februarie în compania grupării Academia Chişinău.
Sursa: Jurnal Sportiv


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *