Activităţi în cadrul Acordurilor de înfrăţire

Ungheni – Winston-Salem (Carolina de Nord , SUA)
Şi în acest an, elevii de la Şcoala de arte plastice din Ungheni vor participa la concursul tinerilor artişti plastici, care se desfăşoară anual în Winston-Salem. Tema propusă: „Modelarea comunităţii pentru un viitor mai verde”. Concursul ce se va desfăşura în luna martie, la.Winston-Salem, de unde cele mai bune lucrări vor pleca la Washington, la expoziţia cu acelaşi titlu.
De notat că tinerii pictori ungheneni participă deja al şaselea an consecutiv la acest concurs şi de fiecare dată lucrările acestora sînt menţionate.
Ungheni – Konin (Polonia)
Pentru a treia oară consecutiv, Ungheniul va da curs invitaţiei de a partcipa la Festivalul de cîntece şi dansuri pentru copii din Konin, care va avea loc în  luna iunie curent. Selectarea participanţilor  se va face de către organizatorii din Konin, în baza materialelor video expediate de către solicitanţi. Membrii studioulul „Do-Re Mi” de la Palatul Culturii din Ungheni au fost cei care, de fiecare dată, au fost receptivi şi au participat atît la preselecţie, cît şi la concurs.
De fiecare dată, primăria a contribuit cu 50% pentru cheltuielile de transport şi pentru deplasarea micilor artişti la Konin.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *