VIDEO | În ajun de Crăciun, cu gîndul la bătrînii solitari


57200 lei – iată suma care a fost adunată la Balul de caritate din 21 decembrie curent, organizat de Fundaţia Comunitară din Ungheni. „Este un eveniment tradiţional, pe care-l desfăşurăm a patra oară consecutiv”, a subliniat directorul executiv al Fundaţiei, Valeriu Botnari. „Am hotărît că în ajunul sărbătorilor de iarnă să le facem viaţa puţin mai uşoară bătrînilor noştri solitari, să le aducem zîmbetul pe buze, oferindu-le cîte un ajutor”, a mai spus dînsul.
Decizia finală: ce ajutoare, sub ce formă şi cui vor fi oferite, va fi luată de Consiliul de director al Fundaţiei Comunitare. Fiind întrebat cum au reacţionat de data aceasta unghenenii atunci cînd li s-a solicitat să participe la Balul de caritate, Valeriu Botnari a răspuns: „Majoritatea au reacţionat cu înţelepciune, mai ales cei care au mai participat şi anterior la balurile noastre de caritate. Ei ştiu că există o transparenţă totală în ceea ce priveşte utilizarea ulterioră a banilor”.
De data aceasta, în pofida perioadei scurte de pregătire, au fost vîndute 57 de bilete, fiind acumulată suma de 49 mii de lei. Ceilalţi bani au fost acumulaţi la licitaţia organizată în cadrul evenimentului şi datorită unei tombole de Crăciun.
Nu au lipsit surprizele. Cu un program distractiv au venit în faţa celor prezenţi membrii studioului DoReMicii. Interpreta de muzică uşoară, Dana Marchitan, originară din Ungheni, a prezentat un mini-recital de zile mari, încălzind la maximum atmosfera.
Au fost înmînate diplome de participare, au fost împărţite premii, au fost făcute diverse nominalizări. Cei mai generoşi filantropi ai anului au fost declaraţi oamenii de afaceri Iurie Toma şi Iurie Vrabie, dar şi Filip Stolear, Ion Potlog şi Vera Malencov.
Organizatorii Balului de caritate au declarat că nu se vor opri la cele obţinute şi vor încerca să mai acumuleze bani în zilele ce urmează.
Sursa video: Euronova TV


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *