FOTO&VIDEO | Ce au Bayern Munchen şi FC Costuleni în comun?

FC Costuleni, o echipă mică, nou promovată în Divizia Naţională, a arătat lumii că are suflet mare. Fără investiţii de amploare, fără o bază proprie de pregătire, fără un teren unde să-şi joace partidele de acasă, a reuşit să adune oameni minunaţi lângă acest proiect „FC Costuleni”.
Astfel, pe lângă frumoasele performanţe de a termina de două ori la egalitate cu multipla campioană a Moldovei, Sheriff Tiraspol, clubul din Costuleni a mai atins o performanţă, fiind primul club din ţară care deţine un FanClub exclusiv feminin, acesta s-a lansat la partida FC Costuleni-Rapid, scor 1-2, de la data de 12 decembrie, având denumirea de „Golul Leoaicelor”.
Vezi o colecţie inedită de imagini foto, mai jos, preluate de pe JURNAL Sportiv.
Puţine cluburi în lume au ataşate galerii doar din fete, acestea sunt Bayern Munchen, FC Porto, Rapid Bucureşti, CFR Cluj, Borusia Dortmund, Besiktas Istanbul şi mai câteva.
Galeria echipei FC Costuleni, are în componenţă, cel puţin pentru început, 50 de fete, echipate din cap până în picioare în culorile clubului, „alb-albastru”.
Organizatoarea galeriei este reprezentanta clubului în „MISS Divizia Naţională” de la portalul www.JurnalSportiv.md, Dorina Bagrinovski.

Golul Leoaicelor FC CostuleniGolul Leoaicelor FC CostuleniGolul Leoaicelor FC CostuleniGolul Leoaicelor FC CostuleniGolul Leoaicelor FC CostuleniGolul Leoaicelor FC Costuleni
Sursa: Jurnal Sportiv


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *