Soarele în mijlocul unei toamne aurii

Toamna aurie la Gradinita 47 din Ungheni

Toamna aurie la Gradinita 47 din Ungheni
Toamna aurie la Gradinita 47 din Ungheni

Copiii de la grădiniţa nr. 47 „Solnîşko” din oraşul Ungheni au dansat, în această săptămînă, în culorile vii ale toamnei, au cîntat şi au recitat poezii despre toamnă. Trei zile la rînd ei s-au bucurat de frumuseţile anotimpului auriu şi s-au îndulcit din darurile toamnei bogate.
Potrivit directoarei Ludmila Grecu, sărbătoarea „Toamna de aur” se desfăşoară anual la  grădiniţa „Solnîşko”, devenind deja o frumoasă tradiţie. „Este o sărbătoare care aduce copiilor multe bucurii”, a remarcat metodista Valentina Viscun.
De data aceasta, au fost organizate distracţii muzicale, în care au fost încadraţi toţi copiii. Fiecare dintre ei au avut posibilitatea să-şi demonstreze cunoştinţele în ceea ce priveşte toamna. A fost  organizată şi o expoziţie cu acelaşi generic: „Toamna de aur”, la amenajarea căreia au participat nu numai copiii, dar şi părinţii acestora. De altfel, expoziţia a dat un farmec aparte sărbătorii, prin diversele exponate, unele mai deosebite şi mai frumoase decît altele.
„Părinţii, împreună cu copiii, au depus foarte multă imaginaţie în crearea acestor exponate. Toate sînt diferite în felul lor, nici unul nu se repetă. Chiar şi noi, educatorii, învăţăm cîte ceva nou de la ei”, a recunoscut Valentina Viscun.
Natalia Chiosa


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *