Incursiune în lumea basmelor

Lumea basmelor este o lume fantastică, plină de miracole. Iar eroii basmelor dau exemplu de bunătate, omenie, înţelepciune. Tot ei, în cadrul activităţilor extracurriculare fac copilăria plină de surprize, voie bună, veselie.
Lipsa costumaţiei teatrale pentru adulţi, necesară la organizarea şi desfăşurarea sărbătorilor, a determinat un grup de educatori de la grădiniţa nr.9 „Steluţa” din Ungheni să depună un proiect la Fundaţia Comunitară, întitulat „Incursiune în lumea basmelor”. Valoarea acestuia e de 17040 lei.
Astfel, baza materială a grădiniţei se va îmbogăţi cu 14 costume teatrale pentru adulţi, iar eroii din basme şi poveşti vor apărea în faţa copiilor în toată splendoarea lor.
Beneficiarii proiectului vor fi 420 de copii şi 19 cadre didactice. Alături de grupul de iniţiativă sînt: Fundaţia Comunitară Ungheni cu o contribuţie financiară în mărime de 6940 lei, primăria -cu 4 mii lei, AO „Alături de copil” – cu 2900 lei, AO „Ajutorul copilului” – cu 1000 lei şi, nu în ultimul rînd, părinţii celor 420 de copii ce frecventează grădiniţa şi beneficiază din plin de condiţiile şi serviciile calitative prestate de tot personalul instituţiei respective şi care au fost receptivi la toate proiectele implementate pînă acum.
Ludmila Cornei


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *