“Yes la vot pe 28!”, campanie online

YES la vot pe 28

YES la vot pe 28
YES la vot pe 28

„La 28 noiembrie 2010 ieșim cu toții la vot să susținem dezvoltarea pro-europeană a R. Moldova!”, este mesajul amplei campanii de comunicare online „Yes la vot pe 28!”, lansată recent pe cele mai populare reţele de socializare în R. Moldova – Odnoklassniki.ru şi Facebook.com.
Unul dintre animatorii campaniei „Yes la vot pe 28!” este cunoscutul manager media Tudor Darie, acum consilier al premierului Filat în materie de promovare a politicilor de tineret. „În campania electorală îmi propun să inițiez o campanie de comunicare online, prin care să mobilizăm utilizatorii online să coboare de pe forumurile site-urilor de știri, bloguri, Facebook sau Twitter și să-și convingă cunoscuții să participe la votul din 28 noiembrie. De unul singur nu voi reuși. Ideea are șanse de succes doar dacă va exista susținere în mediul online. E important să trecem la acțiune neîntârziat”, a scris Tudor Darie pe blogul său, atunci când a decis să se retragă din funcţiile de conducere ale companiei New Media Group.
Împreună, în această dimineaţă, peste 5,600 de utilizatori Odnoklassniki.ru şi Facebook.com s-au implicat în campania „Yes la vot pe 28!”, iar numărul acestora continuă să crească rapid.
Alegerile parlamentare anticipate vor avea loc pe data de 28 noiembrie, ca urmare a nealegerii şefului statului, dar şi a invalidării referendumului din 5 septembrie curent.â
Sursa: HotNews.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *