Un succes răsunător la Campionatul Europei la tenis de masă

Mihai Adam (în dreapta) după înmînarea medaliilor la Campionatul Europei

Mihai Adam (în dreapta) după înmînarea medaliilor la Campionatul Europei
Mihai Adam (în dreapta) după înmînarea medaliilor la Campionatul Europei

Ungheneanul Mihai Adam, unul dintre cei mai titraţi tenisişti autohtoni, a obţinut un succes răsunător la Campionatul Europei la tenis de masă din Cehia, care a avut loc în luna septemrbie curent.
Pentru prima dată în istorie, selecţionata de bărbaţi a Republicii Moldova a acces în divizia B a tenisului european, după ce Mihai Adam şi coechipierii săi, Pavel Weinstein şi Eugen Milkin, au reuşit să obţină locul doi şi medalia de argint în divizia Standard.
„Este un succes unic pentru Republica Moldova şi sînt mîndru că am putut contribui şi eu la această performanţă”, a declarat Mihai Adam pentru „Expresul de Ungheni”.
Sportivul nostru a repurtat două victorii foarte importante şi gîndurile-i sînt deja la Campionatul mondial la tenis de masă, care se va desfăşura în 2011, în Olanda. „Sper să mă calific şi pentru această competiţie”, a spus dînsul.
Mihai Adam este candidat în maeştri ai sportului, primul său antrenor fiindu-i tatăl său, Vasile Adam. În prezent, e student în anul doi la Facultatea de drept a Universităţii de Stat din Moldova. (L.B.)


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *