Nunta surprizelor la Pro TV!



Sezonul nuntilor a ajuns si la Pro TV. In acest week-end colegii nostri, Aurica Rusnac si Cristian Jardan, au jucat o nunta ca-n povesti. Petrecerea a fost condimentata cu surprize pregatite de colegii de serviciu ai mirilor.
Faceti cunostinta. Mireasa este Aurica Rusnac, iar mirele – Cristian Jardan, ambii reporteri la PRO TV.
Povestea lor de dragoste a inceput acum doi ani, pe cand doar unul dintre ei muncea la ProTV. Nu au mai dorit sa astepte si au decis sa joace nunta.
Printre nuntasi s-a numarat si primarul capitalei, care mai nu s-a suparat vazand culoarea verde a buchetului prins in pieptul mirelui.
Dar ce fel de nunta fara suprize, mai ales cand mirii au colegi cum sunt cei de la ProTV?
Nu au lipsit nici amintirile. Bunica mirelui, care i-a fost si prima invatatoare, a dezvaluit detalii din clasa intai a elevului Cristian Jardan.
Insurateii au avut si doleante specale pentru nunta lor: mirele, sa nu se cante muzica in limba rusa, iar mireasa a rugat invitatii ca in loc de flori, sa aduca jucarii. Dupa nunta, ei vor sa le daruiasca unor copii din familii cu venituri mici.
La copiii sarmani insa Cristian si Aurica vor ajuge dupa ce vor reveni din saptamana de miere, pe care o vor petrece in Europa.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *