Ai noştri ungheneni

În lac, de la trei metri înălţime
Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital, după ce a căzut cu maşina într-un iaz din satul Todireşti. Şoferul, în vârstă de 67 de ani, care se afla la volanul automobilului personal, a pierdut controlul maşinii şi a căzut de la o înălţime de trei metri, în acel iaz.
Organele de drept cercetează circumstanţele în care s-a produs accidentul.
Şoferul a fost internat de urgenţă în spital cu leziuni corporale grave. În prezent, starea sănătăţii dînsului este stabilă.
A fost arestat pentru că tras în ţeapă o bancă
Un locuitor al oraşului Ungheni a fost arestat pentru obţinerea unui credit de 230 mii de lei prin metode frauduloase.
În luna mai 2008, respectivul a confecţionat şi a falsificat câteva documente pentru a putea obţine un credit la filiala din Ungheni a „Victoriabank”. Imediat ce infracţiunea a fost descoperită, anchetatorii au pornit urmărirea penală.
Dacă va fi găsit vinovat, ungheneanul riscă o amendă de până la 3000 de unităţi convenţionale sau închisoare pe un termen cuprins între doi şi şase ani.
A comis un jaf pentru că avea nevoie de bani
Un minor din Negurenii Vechi este cercetat penal pentru tentativă de jaf. Băiatul a încercat să sustragă în mod deschis bani dintr-o locuinţă din Zăzulenii Noi. El purta o mască pentru a-şi ascunde identitatea, dar cu toate acestea a fost identificat la scurt timp de oamenii legii. După ce a fost reţinut, minorul a spus că a făcut tentativa de jaf pentru că avea nevoie mare de bani. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă să-şi petreacă următorii şapte ani într-o colonie pentru minori.
O bataie ca-n filme între doua cumnate
Neînţelegerile dintre două cumnate, domiciliate în satul Năpădeni, au dus la iscarea unei adevărate lupte între cele două femei. Prima, în vîrstă de 31 de ani, a aplicat mai multe lovituri cumnatei sale, în vîrstă de 37 de ani. Cea din urmă a fost internată de urgenţă la spital în stare gravă. Tînăra care a iniţiat bătaia este urmărită penal şi, dacă va fi găsită vinovată, va răspunde în faţa legii pentru cauzarea de leziuni corporale grave.
A furat maşina unui consătean pentru a se plimba prin sat
Un tînăr din satul Săghieni, în vîrstă de 18 ani, profitînd de faptul că proprietarul maşinii a lăsat  cheile în automobil şi muncea în cîmp, în apropierea satului Rădenii Vechi, s-a urcat la volanul acesteia şi a plecat.
Cînd a observat dispariţia maşinii sale, de marca „Moscvici 412”, bărbatul a anunţat poliţia. În scurt timp, hoţul a fost depistat. Tînărul, care este cercetat penal, a spus că a luat maşina pentru a se plimba prin sat.
(După Agenţia de ştiri DECA-press)


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *