Săracii noştri deputaţi

Cei doi deputaţi ungheneni, Anatol Arhire (PL) şi Oxana Radu (PCRM), se numără, la ora actuală, printre cei mai săraci legislatori din R.Moldova.
Potrivit declaraţiilor lor de venit, publicate pe site-ul Parlamentului, Anatol Arhire a avut, în 2009, un venit de 89666,5 lei, obţinut la locul de muncă de bază. Dînsul mai are o casă de locuit la Medeleni, un apartament de 54 m p. la Ungheni şi un autoturism Subaru-Forester. Oxana Radu a avut, în 2009, doar un venit de 53693,39 lei, obţinut, ca şi colegul său, la locul de muncă. Nimic mai mult: nici casă, nici masă. Reamintim că Anatol Arhire a ocupat funcţia de vicepreşedinte al raionului, iar Oxana Radu – jurist în Oficiul teritorial al Cancelariei de Stat. Dacă e să credem declaraţiei de venit, un alt deputat, originar din raionul Ungheni, Mihai Godea (PLDM) a avut, în 2009, un venit de doar 71365,22 lei. Dînsul mai are un teren de 6 ari în satul Ulmu, Ialoveni şi un autoturism Dacia Logan. Atît.
Anterior, presa de la Chişinău scria că în actualul Parlament avem cel puţin 24 de milionari în lei, cel mai bogat dintre ei fiind Simion Furdui (PLDM) cu 20 mln. de lei, urmat de Oleg Babenco (PCRM) cu 11,437 mln. lei.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *