FINCOMBANK NISPORENI A DESCHIS LARG UȘILE PENTRU NISPORENENI!

Săptămâna trecută, Agenția FinComBank din Nisporeni și-a deschis larg ușile pentru toți nisporenenii! Evenimentul a avut loc cu prilejul aniversării a 25 de ani de activitate.

La 27 iulie, în scopul unei cunoașteri mai ample a mediului de afaceri din Nisporeni, FinComBank a organizat un dialog cu agenții economici din raion, în cadrul căruia, cei prezenți au aflat despre oportunitățile pe care le oferă banca.
Evenimentul s-a desfășurat cu tematica “Dialog financiar. Să ne cunoaștem mai bine!” în incinta Incubatorului de Afaceri din Nisporeni. La discuții au participat mai mulți agenți economici, care s-au bucurat de faptul, că în orașul Nisporeni a apărut o agenție nouă a FinComBank, care va deschide noi posibilități de finanțare și creditare pentru businessul mic și mijlociu din regiune.
“Prin acest eveniment ne-am propus să aducem la cunoștința clienților noștri din Nisporeni posibilitățile de finanțare și serviciile prestate de FinComBank pentru persoanele juridice, dar și cele fizice. De asemenea, viitorilor noștri clienții le garantăm că la FinComBank vor găsi și se vor bucura de o gamă largă de servicii oferite de specialiștii băncii noastre din Nisporeni.”, a comunicat Vicepreşedintele Comitetului de Conducere al Băncii, Dana Scripnic.
Un alt subiect important abordat în cadrul evenimentului a fost dezvoltarea afacerilor alături de FinComBank, avantajele și sursele de finanțare pentru IMM, precum și creditarea din Liniile de finanțare externe (RISP, IFAD, PAC).
“FinComBank are o abordare individuală față de fiecare antreprenor, față de fiecare întreprindere. De aceea, agenția noastră vine cu o gamă largă de produse creditare pentru antreprenorii din Nisporeni. Venim cu produse creditare pentru întreprinderile mici și mijlocii și anume credite pentru mijloace circulante, credite pentru investiții, credite pentru procurarea terenurilor agricole, pentru procurarea semințelor, chimicatelor ș.a.”, a comunicat Angela Bejenaru, directorul sucursalei nr.11 FinComBank și al agenției din Nisporeni.
La evenimet au fost prezenți președintele raionului Nisporeni, Ghenadie Verdeș, dar și Primarul orașului, Grigore Robu, care și-au arătat susținerea față de antreprenori dar și a proiectelor care vin să dezvolte businessul mic și mijlociu din regiune.
 “Este o inițiativă bună din partea băncii FinComBank de a deschide o agenție în raionul Nisporeni. Ne este de real folos și necesar suportul băncii, atât pentru cetățenii din raion cât și pentru agenții economici, în general”, a declarat Ghenadie Verdeș, președintele raionului Nisporeni.
Și primarul orașului Nisporeni, Grigore Robu a menționat că odată cu apariția Fincombank în Nisporeni, mediul de afaceri din regiune se va dezvolta considerabil.
Noi, la Nisporeni, avem mici întreprinzători pe care trebuie să-i susținem și să creștem economia locală. Sperăm că prin intermediul agenției FinCombank vom putea să găsim susținere pentru fiecare și astfel să promovăm întreprinderile mici și mijlocii de la noi din zonă să se dezvolte.”, a comunicat Primarul orașului Nisporeni, domnul Grigore Robu.
Totodată, la 28 iulie, locuitorii orașului Nisporeni, de la mic la mare, copii și părinți, au avut ocazia să pășească pragul Agenției FinComBank Nisporeni, unde a avut loc „Ziua Uşilor Deschise”. Fiecare vizitator, care a beneficiat de cel puțin un produs oferit de banca, a primit la sfârșitul zilei un cadou garantat și posibilitatea de a participa la tombola сu premii mari și mici.
Mă bucur foarte mult că am participat la un așa eveniment, organizat în agenția FinComBank din Nisporeni. Vreau să îndemn toate persoanele, toţi oamenii din Nisporeni, să participe şi săptămîna viitoare  la acest eveniment. Pot să zic că le oferă o şansă  să cîştige nişte premii destul de  motivante si că vă invit să participaţi la tombolă”, a declarat Dascal Nicoleta, câștigătoare a unei plapume de la FinComBank.
Un alt locuitor din orașul Hîncești, care a beneficiat de două produse bancare, a plecat acasă cu două premii: o umbrelă de la FinComBank, și chiar premiul cel mare – un smartphone Galaxy A6!
A fost foarte fain, nici nu am crezut că voi cîştiga un premiu, am fost doar prin trecere, m-am oprit şi mi-am făcut un card, cu care m-am conectat la Internet-banking. Chiar doream de mult să-mi fac un card,  dar nu îmi ajungea timp. Sunt plăcut surprins!, a declarat Roman Verdeș, câștigător al premiului mare, oferit de FinComBank S.A.
De surprize au avut parte și cei mici. În timp ce părinții și buneii au primit consultații și au beneficiat de produsele băncii, copii au participat la lecții distracțive de educație financiară. Cei mici au aflat totul despre un card bancar, despre măsurile de siguranța la utilizarea acestuia, și chiar, au încercat să achite bunurile cu cardul.
În cadrul acestui eveniment am venit cu un şir de produse atractive cât şi premii garantate pentru toţi cei care au  beneficiat de un produs bancar. Suntem bucuroşi  că la evenimentul de astăzi am avut  un număr mare de vizitatori,  care sau interesat de produsele şi serviciile  FinComBank. În deosebi a fost un interes deosebit  pentru cardul pentru minori,  deoarece suntem unica bancă din R.M., care deschide carduri pentru minorii de la 7 ani. Cardul suplimentar pentru copiii minori este bun prilej pentru părinți de a-și instrui copiii cum să facă economii, să cheltuie și să acumuleze bani, precum și să utilizeze serviciile bancare. Am putea spune că de aici începe educația financiară în familie”, a declarat Angela Bejenaru, directorul sucursalei nr.11 FinComBank și al agenției din Nisporeni.
Atenție, dacă nu ați reușit să ajungeți la „Ziua Uşilor Deschise” la Agenția FinComBank Nisporeni, mai aveți o șansă! La data de 4 august Agenția FinComBank Nisporeni își deschide din nou ușile. Evenimentul va avea loc în orașul Nisporeni, pe str. Suveranității, 15/2, începând cu ora 09:00 până la 16:00. Au rămas încă multe premii mici, cadouri garantate și premiul mare –  un smartphon Galaxy A6!
Regulamentul oficial de participare la Tombola este afișat pe pagina fincombank.com.
Agenția FinComBank Nisporeni vă așteaptă cu drag!
Pentru mai multe informaţii Vă rugăm să ne contactați:
Теl.: (+373-22) 26-99-99
E-mail:
fincom@fincombank.com, website: www.fincombank.cоm
Despre FinComBank S.A.:
FinComBank a fost fondată în anul 1993. Printre clienții FinComBank se numără persoane fizice, businessul micro, mic şi mijlociu, care reprezintă toate sectoarele de bază ale economiei țării. Pe parcursul mai multor ani banca are o colaborare de succes cu Banca Mondială, Fondul European pentru Europa de Sud-Est (European Fund for Southeast Europe), Corporaţia pentru investiţii străine private (Overseas Private Investment Corporation (OPIC), FinComBank este membru al Proiectul de Servicii Financiare Rurale şi Dezvoltarea Businessului Agricol (IFAD), al Proiectului de Investiţii şi Servicii Rurale (RISP), precum şi al Proiectului de Ameliorare a Competitivităţii, faza I și II (PACI, PACII).
P.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *