Nunți de aur, nunți de ametist s-au sărbătorit la Nisporeni

Oficiul Stării Civile din Nisporeni continuă tradiția. Pe 18 noiembrie, în ajunul hramului orașului, i-a sărbătorit pe cei care și-au creat familii, jurându-și credință în fața altarului cu 50 sau chiar 60 de ani în urmă.

La 50 de ani, se știe, e nunta de aur. La 60 – nunta de ametist, o piatră semiprețioasă transparentă, de culoare violet.
”Deja de trei ani, organizăm astfel de sărbători”, a specificat Alexandrina Ciorici, specialist superior la Oficiul Stare Civilă din Nisporeni. Oficiul Stării Civile din Nisporeni continuă tradiția. Pe 18 noiembrie, în ajunul hramului orașului, i-a sărbătorit pe cei care și-au creat familii, jurându-și credință în fața altarului cu 50 sau chiar 60 de ani în urmă.
La 50 de ani, se știe, e nunta de aur. La 60 – nunta de ametist, o piatră semiprețioasă transparentă, de culoare violet.
”Deja de trei ani, organizăm astfel de sărbători”, a specificat Alexandrina Ciorici, specialist superior la Oficiul Stare Civilă din Nisporeni.
A fost o atmosferă de sărbătoare în acea zi. Mirii și-au adus aminte de cele mai frumoase clipe din viața lor, vorbind și despre ingredientele magice care stau la baza unei căsnicii fericite: respectul, aprecierea reciprocă, cumpătarea, buna comunicare, iubirea sinceră.
”Nu s-au dat bătuți în fața obstacolelor și greutăților, pentru că au știut că doar împreună vor putea trece peste ele”, a făcut o remarcă și Alexandrina Ciorici.
Oficul Stării Civile le-a pregătit o sărbătoare de neuitat, iar cuplurile au sărbătorit alături de copii, nepoți sau chiar strănepoți. A venit să-i felicite și primarul orașului, Grigore Robu. Dânsul le-a oferit câte un buchet de flori și un mic cadou din partea primăriei. ”Am rămas plăcut surprins de lumina din ochii nuntașilor și de energia vie a mirilor și mireselor”, a scris ulterior dânsul pe facebook.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *