Pe note muzicale, pentru noua generație

O seară de neuitat le-a oferit unghenenilor Școala de muzică din Ungheni. În scuarul ”Grigore Vieru”, elevi și profesori de aici, au prezentat un adevărat spectacol, care a avut genericul ”555 de note muzicale pentru orașul Ungheni”.
Evenimentul a făcut parte din seria de acțiuni planificate în cadrul proiectului cu același nume, realizat de grupul de inițiativă de la Școala de muziucă ”Acord”.
”Am aplicat, acum câteva luni, la Programul de Granturi Mici ”Ungheni-  555 de ani” / ediție specială/ și a obținut un grant de 14594 de lei, oferit de Fundația Comunitară Ungheni”, a explicat directoarea Școlii de Muzică, Tereza Cazac, după care a continuat: ”Datorită acestuia, dar și contribuției partenerilor, am achiziționat echipament de sonorizare ( mixer-amplificator de sunet, orgă electronică, 2 boxe, 2 microfoane), atât de  necesar pentru repetiții și evoluări pe scenă a colectivelor Școlii de muzică”.
Realizarea proiectului nu ar fi fost posibilă fără susținerea Primăriei Ungheni, a SRL „Agrosfera – BM”, părinților și profesorilor. ”O parte din banii investiți constituie și premiile obținute de colectivele de elevi ale Școlii de muzică la concursuri și festivaluri”, a specificat directoarea.
Grupul de Inițiativă ”Acord” transmite sincere mulțumiri tuturor celor care au întins o mână de ajutor în realizarea proiectului respectiv. Or, rezultatul acestui proiect va motiva elevii pentru a participa active și în continuare la viața culturală a școlii și a orașului.
”Astfel furnizăm comunității tineri educați în spiritul frumosului, asigurînd  viitorul unei societăți sănătoase”, a concluzionat Tereza Cazac.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *