La Călărași se caută părinți de profesie

Chiar dacă, în prezent, Călărașiul se află printre raioanele cu cei mai mulți asistenți parentali profesioniști, totuși, se mai caută încă cinci.
”Nu ai un loc de muncă? Consideri că vocația ta este să fii părinte și iubești când în casa ta se aud chicoteli de copii? Te îndemnăm să devii părinte de profesie!”, se arată într-un anunț al Direcției Asistență Socială și Protecție a Familiei (DASPF) din Călărași.
Astfel, nu contează dacă ai sau nu studii superioare, dacă ai atins sau nu vârsta de pensionare, important e să iubești copiii, să îți placă să-i îngrijești și să-i educi. ”Totuși, există anumite condiții care trebuie de respectat”, a menționat Cristrina Negru, specialist la DASPF Călărași. Persoanele interesate trebuie să aibă un domiciliu stabil și condiții optime de trai, un cazier juridic curat, dar și să fie apte din punct de vedere medical.
”În cazul în care decizia comisiei va fi una afirmativă, persoana va fi angajată în câmpul muncii, cu salariu, poliță de asigurare și carnet de muncă”, a explicat Cristina Negru. Potrivit dânsei, în Călărași activează, în prezent, 20 de asistenți parentali profesioniști.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *