Remedii naturiste verificate în tmp

Imagine simbol: colonhelp.ro

Imagine simbol: colonhelp.ro
Imagine simbol: colonhelp.ro

Uită de doctor atunci cînd te confrunți cu probleme de sănătate minore. Pentru a evita să iei pastile des, îți recomandăm cîteva remedii naturiste pe care să le prepari în casă.
Iritare. Atunci cînd ai multe de rezolvat, devii agitată, iar mușchii capului și ai gîtului se încordează, ceea ce îngreunează circulația sîngelui, cauzînd astfel durerea de cap.
În asemenea cazuri, inspiră și expiră adînc de cîteva ori pentru a relaxa musculatura. De asemenea, poți asculta cîteva minute melodiile tale preferate pentru a te liniști.
Nas înfundat. Simți că, din senin, ai nasul înfundat și începe să curgă. Prepară o soluție naturală. Fierbe apă cel puțin un minut și dizolvă în ea 1-2 lingurițe de sare. Pune soluția într-o sticluță mică cu pulverizator și pulverizează în fiecare nară de 1-2 ori, după care suflă nasul. Repetă pînă se desfundă căile nazale.
Constipație. Orice schimbare în alimentație sau în stilul de viață, cum ar fi o călătorie, poate să provoace constipație. Astfel apare balonarea și durerile abdominale, care se pot intensifica în lipsa unui remediu. Ca să eviți pastilele, cel mai eficient și mai puțin agresiv este sucul proaspăt de mere. Merele conțin pectină, o fibră care stimulează digestia. O altă soluție este o lingură de ulei de in, luată înainte de culcare.
Deshidratarea tenului. Schimbările bruște de temperatură și vîntul nemilos sînt doar două dintre motivele care duc la deshidratarea tenului în timpul iernii. Atunci cînd crema hidratantă nu mai face față, folosește uleiuri naturale, cum ar fi cel de avocado, migdale sau de cocos. Acestea sînt bogate în aminoacizi și hidratează pielea în profunzime.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *