A venit, a promis și i-a lăsat să mediteze

Imagine simbol: http://photos.casata.md/

Imagine simbol: http://photos.casata.md/
 Imagine simbol: http://photos.casata.md/

Sediul poştei din Nisporeni va fi reparat capital. Se va întîmpla în acest an. Cel puţin, aşa a declarat viceministrul Tehnologiilor Informaționale și Comunicațiilor, Vitalie Ciolac, în cadrul vizitei sale la Nisporeni, pe 23 ianuarie curent.
Ce-i drept, oficialul nu s-a referit nici la costurile lucrărilor de reparație, nici la termenul de realizare a acestora. ”Nu s-a vorbit nimic concret, doar ni s-a promis că va fi reparat blocul administrativ al poștei”, a menţionat, pentru ”Expresul”, Tamara Volotichina, contabil-șef la Centrul de Poştă Nisporeni. Potrivit dînsei, vor fi schimbate geamurile, ușile și va fi efectuată reparaţia internă şi externă a clădirii. Despre o posibilă reconstrucţie a sistemului de încălzire de aici, unul învechit şi uzat, care funcţionează pe bază de electricitate, nu s-a pomenit nimic.
Poşta de la Nisporeni nu a mai fost reparată de aproape 20 de ani. Ultima reparaţie, cosmetică, a avut loc, potrivit Tamarei Volotichina, în anul 1995. Atunci au fost doar ”împrospătate”  birourile angajaților. Despre o anterioară reparaţie capitală nu ştie nimeni. ”Eu lucrez aici, la poşta din Nisporeni, de 26 de ani şi nu-mi amintesc să fi fost vreo reparație capitală”, a subliniat contabila-șefă.
În aceeaşi zi, s-a discutat şi despre o eventuală reparaţie a sediului poştei din Grozeşti, care este într-o stare deplorabilă.
În altă ordine de idei, viceministrul Vitalie Ciolac a menţionat că raionul Nisporeni are cei mai puţini posesori de paşapoarte de tip sovietic. Marea majoritate deja au reuşit să-şi perfecteze actele respective de tip nou. „Paşapoartele sovietice trebuie să rămînă în istorie”, a subliniat oficialul, remarcînd, totodată, că urmează să le fie eliberate celor ce mai au astfel de paşapoarte buletine de identitate gratis.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *