Horoscop săptămînal. 5 – 11 august

horoscop 5 - 11 august

horoscop 5 - 11 augustBerbec
Veți căuta să fiți în centrul atenției și vă veți lăsa conduși de primele impulsuri, ceea ce nu este indicat. Financiar, veți avea numai de cîștigat.
Taur
Sînteți foarte motivați și dornici să începeți lucrul la un nou proiect. Veți reuși să aduceți echilibrul în relație, fiind dornici de stabilitate.
Gemeni
Aveți serioase motive de îngrijorare la serviciu, șefii sînt nemulțumiți, riscați să vă pierdeți credibilitatea. Ar fi cazul să reveniți pe linia de plutire.
Rac
Se prevede o săptămînă încărcată la serviciu, deși, de altfel, va fi destul de pozitivă. În plan financiar nu există momentan motive de îngrijorare.
Leu
Săptămîna în curs reprezintă o perioadă excelentă din punct de vedere sentimental. Cu banii stați mai prost, dar totul se va rezolva.
Fecioara
Urmează cîteva zile foarte agitate, în care veți avea nevoie de întreg talentul organizatoric pentru a pune la punct un eveniment important în familie.
Balanța
Veți avea multe schimbări de făcut , nu toate plăcute sau favorabile interesului propriu, dar oarecum forțate de împrejurări.
Scorpion
Sînteți angrenați în tot felul de proiecte și acțiuni în interes personal, dar care se vor dovedi a fi mai obositoare decît ați fi crezut.
Săgetător
Nimic nu pare să vă stea în cale. Aveți o putere de muncă extraordinară și sînteți foarte motivați financiar. Aveți grijă la sănătate.
Capricorn
Este de preferat să nu neglijați partenerul de viață, așa cum aveți de multe ori tendința să o faceți. E timpul să vă luați o mică vacanță.
Vărsător
O săptămînă plină de surprize în plan sentimental și răsturnări de situații. Stresul și problemele personale nu trebuie să vă afecteze sănătatea.
Pești
Veți avea parte de o săptămînă mai relaxată, la serviciu lucrurile stau bine, financiar vorbind aveți chiar mari șanse la cîștiguri neașteptate.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *