Un dar inedit pentru copii de ziua lor

copiii calUn miniparc, amplasat chiar în faţa primăriei Călăraşi, a fost restaurat recent şi reamenajat  conform normelor urbanistice în vigoare, fiind oferit în dar copiilor chiar de ziua lor, pe 1 iunie.  Cel mai important element al parcului este un tobogan, care a devenit atracţia principală cu mult înainte de inaugurare.
Dispozitive noi de iluminare, alei reamenajate şi garduri vii din arbuşti – toate acestea dau un aspect destul de elegant locului respectiv.
Potrivit primarului de Călăraşi, Nicolae Melnic, pentru lucrările efectuate au fost chletuiţi circa 400 mii de lei. „Din păcate, nu am reuşit să repunem în funcţie havuzul din centrul parcului, dar sperăm că de  Ziua oraşului, care coincide şi cu hramul localităţii, şi acesta va deveni funcţional”, a menţionat dînsul. De notat că Ziua oraşului Călăraşi este sărbătorită anual pe 12-13 octombrie.
La final, primarul de Călăraşi a punctat: „Încercăm să demonstrăm că, dincolo de alte probleme importante ale urbei, acordăm toată atenţia la ceea ce avem mai scump – copiii. Lor încercăm să le creăm condiţii optime de viaţă”.
CĂLĂRAŞI | Tudor Josanu
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *