Poleiul a făcut o victimă

Imagine simbol / Sursa: publika.md

Imagine simbol / Sursa: publika.md
Imagine simbol / Sursa: publika.md

Pe  31 ianuarie, aproape de miezul nopţii, pe un drum cu polei s-a produs un accident soldat cu moartea unui tînăr în vîrstă de 16 ani din satul  Schinoasa, comuna Ţibirica.
Potrivit datelor operative ale Comisariatului de Poliţie şi ale Procuraturii raionului Călăraşi, în noaptea fatală,  un cetăţean din Schinoasa conducea un autoturism de marca „Lada”. Nu era singur. Îl avea ca pasager, pe bancheta din dreapta, pe un tînăr consătean.
La un moment dat, neadaptînd viteza şi manevrele la condiţiile de pe carosabil, a pierdut controlul asupra automobilului, acesta patinînd haotic pe o distanţă de 24 de metri, după care s-a izbit violent într-un arbore. În rezultat, tînărul a decedat pe loc, iar conducătorul autoturismului, grav rănit, a fost transportat la spital.
Potrivit lui Veniamin Ghilan, şeful serviciului urmărire penală a Comisariatului de Poliţie, a fost pornită o cauză penală. Dacă va fi găsit vinovat, şoferul riscă o pedeapsă de 3 la 7 ani de închisoare cu suspendarea permisului de conducere pe un termen de 4 ani.
CĂLĂRAŞI | Tudor Josanu


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *