Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a fost în vizită la Călărași

Imagine: Igor Grosu/Facebook

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a efectuat, săptămâna trecută, o vizită de lucru în raionul Călărași. Dânsul a discutat cu primari și reprezentanți ai autorităților locale despre problemele cu care se confruntă comunitatea, dar și ce trebuie să facă autoritățile centrale pentru a avea o administrație publică eficientă, care lucrează pentru modernizarea localităților.

Șeful legislativului a menționat că, doar în ultimii doi ani, prin intermediul programelor „Satul European” și „Satul European Expres” s-au investit peste 50 milioane de lei în peste 30 de proiecte, care au asigurat cetățenii cu apă potabilă, iluminat stradal, drumuri renovate și alte obiecte de interes public modernizate.

În satul Hirova, Igor Grosu a vorbit cu localnicii despre cum se schimbă localitatea, dar și despre oportunitățile pe care guvernarea le oferă oamenilor. „Am văzut un sat care se schimbă la față, odată cu amenajarea unui scuar pentru plimbări, dar și terenuri de sport – unul de volei, altul de minifotbal și o zonă de fitness. Am discutat și despre importanța alegerilor din 9 iunie, la care cetățenii cu pașapoarte europene trebuie să participe pentru a alege deputații în Parlamentul European, dar și referendumul din această toamnă. Toate acestea vor ajuta pentru a construi Moldova europeană acasă”, a menționat președintele Parlamentului.

În satul Pitușca, șeful legislativului l-a vizitat pe Vasile Tătaru, proprietarul unei crame care îi poartă numele și care a devenit cunoscută în toată țara. Șeful Legislativul a avut discuții cu oamenii din localitatea Onișcani, dar și cu micii producători din satele Răciula și Sipoteni.

Imagine: Igor Grosu/Facebook

Expresul.md

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *