PUBLICITATE POLITICĂ / 4 milioane de lei pentru Bălți și 2,5 milioane de lei pentru Fălești de la Renato Usatîi

În Bălți și în raionul Fălești vor fi realizate proiecte de 6,5 milioane de lei din banii oferiți de Renato Usatîi, președintele Partidului Nostru. Anunțul a fost făcut de Renato Usatîi în zilele în care orașele Bălți și Fălești au sărbătorit Hramul localității.

„Pentru Bălți – 4 milioane de lei: 10 stații moderne pentru așteptarea  transportului public, iar prima a fost finisată deja, iar următoarele vor fi instalate în decurs de două luni! Pentru amatorii de fotbal din Bălți, instalez orășelul fotbalului în perioada „Euro Cup 2024”! Pentru toți copiii din Bălți – carusele gratuite în perioada 27 iunie – 18 iulie! Vă cuprind și vă iubesc!”, a anunțat Renato Usatîi în fața a zeci de mii de oameni adunați la concertul grandios din Bălți.

„Pentru raionul natal Fălești – 2,5 milioane de lei: Trei stații moderne pentru așteptarea transportului public. Două terenuri de joacă pentru copii. Două terenuri amenajate pentru sport în aer liber. Două tone de pește în lacul orășenesc. Pavaj. Carusele gratuite pentru copii în perioada 17 – 26 mai. Mulțumesc făleștenilor pentru ospitalitate, primarului și consiliului orășenesc, pentru titlul de Cetățean de Onorare”, a declarat Renato Usatîi la concertul care a adunat în centrul orașului Fălești un număr mai mare de oameni decât însăși populația orașului, care a sărbătorit 595 de ani de la fondare.

Concertul din Bălți, organizat cu suportul lui Renato Usatîi, a adus în scenă staruri naționale și internaționale. Publicul a fost încântat de piesele Iulianei Beregoi, Marcel Pavel, legendara trupă românească 3 Sud Est. Atmosfera a fost încinsă și mai mult de piesa “Dă-mă mamă după Iura”, în interpretarea duetului Magnat & Feoctist, acompaniați de doamnele din ansamblul “Inești”. Interpreta Loboda a organizat în final un show de zile mari.

Și la Fălești publicul a fost încântat de piesele mai multor staruri naționale și internaționale.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *