Reguli mai stricte la aeroport, începând cu 1 mai

Imagine: Aeroportul Internațional Chișinău

Începând cu data de 1 mai, regulile de acces în Aeroportul Internațional Chișinău vor fi modificate. Astfel, în interiorul aerogării nu se va putea afla oricine, a anunțat șeful Poliție de Frontieră, Ruslan Galușca, scrie agora.md.

Începând cu data de 1 mai curent, în interiorul Aeroportului Internațional Chișinău vor avea acces numai persoanele care au bilete de zbor și urmează să aibă o călătorie. Astfel, ceilalți cetățeni, care sunt însoțitori sau așteaptă pasagerul, vor trebui să se afle în exterior.

„Această măsură este impusă pentru securizarea apărării aeronautice și pentru a evita anumite situații neplăcute care ar putea interveni”, a spus Ruslan Gălușca.

Totodată, în contextul sărbătorilor de la începutul lunii mai, șeful Poliției de Frontieră îndeamnă cetățenii, care intră în țară cu un mijloc de transport terestru, să opteze pentru alte puncte de trecere a frontierei decât Leușeni – Albița sau Sculeni, care sunt cele mai aglomerate în această perioadă.

„Îndemn cetățenii să se informeze înainte de călătorie de punctele de trecere a frontierei cele mai solicitate, de intervalele de timp care sunt cele mai solicitate, astfel încât să aibă opțiunea de a selecta alte puncte de trecere și altă perioadă de timp, pentru a evita formarea rândurilor”, spune Galușca.

Expresul.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *