În scurt timp, terenul din preajma Judecătoriei Ungheni va fi reabilitat

Fotografie: Facebook / Primăria municipiului Ungheni

Scuarul din preajma Judecătoriei Ungheni va fi modernizat. În scurt timp vor începe lucrările de reabilitare și modernizare a spațiului repectiv. Aici va fi creată o zonă cu spații verzi, cu bănci unde oamenii vor putea să-și petreacă timpul liber. Totodată amenajarea spațiului va permite și organizarea  diverselor activități culturale, distractive și de recreere, anunță primăria municipiului Ungheni.

Lucrările vor fi realizate în cadrul proiectului „Modernizarea centrului municipiului Ungheni prin soluții inteligente pentru dezvoltarea zonei pietonale”, cu suportul Primăriei municipiului Cluj-Napoca, care va oferi în acest an circa 590 mii RON, adică peste 2 milioane de lei moldovenești. Valoarea totală a proiectului respectiv este de peste 4 milioane de lei și va fi implementat în mai multe etape.

Despre acest proiect s-a vorbit în cadrul vizitei la Cluj-Napoca, pe care a avut-o primarul de Ungheni, Vitalie Vrabie în această săptămână. Totodată, primarul i-a oferit primarului clujean, Emil Boc, un exemplar al schiței de modernizare a acelui sector.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *