CFM s-a răzgândit. Trenul de pe cursa Chișinău – Iași (Socola) va continua să circule zilnic

Calea Ferată din R. Moldova (CFM) a anunțat joi, 1 februarie, că trenul de pe cursa Chișinău-Iași (Socola) va continua să circule zilnic și aceasta nu va fi suspendată de pe data de 5 februarie, așa cum s-a anunțat anterior. 

Biletele achiziționate pentru data de 5 februarie sunt valabile. Departamentul tehnic în următoarele zile va lucra în regim de urgență, pentru a asigura deservirea cursei Chișinău – Iași (Socola) cu trenurile de tip D1M”, a informat Calea Ferată din Republica Moldova.

Conform orarului, trenul pleacă zilnic din Chișinău la ora 06.27, iar la ora 11.12 ajunge la Iași. Ulterior, la ora 17.20 se pornește din Iași și ajunge la Chișinău la ora 22.16.

Anunțul a venit în contextul în care acum o zi aceeași instituție informa pasagerii că, începând cu data de 5 februarie, cursa de tren Chișinău – Iași va fi sistată din cauza unor probleme tehnice.

Ulterior, Andrei Spînu, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale de la Chișinău, a intervenit în acest sens, solicitând reevaluarea deciziei. Astfel, el susține că a primit asigurări de la CFM că „în următoarele zile se va lucra în regim de urgență pentru ca ruta Chișinău – Iași (Socola) să circule fără întreruperi”.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *