Tatiana Rotari este noua șefă a Oficiului Teritorial Ungheni al Cancelariei de Stat

Tatiana Rotari

Ungheniul are un nou reprezentant al Guvernului în teritoriu. Este vorba de călărășeanca Tatiana Rotari, care a fost investită în funcția de șefă a Oficiului Teritorial Ungheni al Cancelariei de Stat, începând cu 1 februarie. „Este licențiată în drept, master în drept și studii europene. Formarea și pregătirea candidatei corespund cerințelor funcției”, a menționat Artur Mija, secretarul general al Guvernului.

Din august 2021, Tatiana Rotari a executat mandatul de șefă adjunctă a Oficiului Teritorial Ungheni (pentru regiunea Călărași). De altfel, ea este și unica femeie din țară care îndeplinește funcția de șef al Oficiului Teritorial al Cancelariei de Stat și este cea mai tânără dintre toți reprezentanții Guvernului în teritoriu.

„Mă simt onorată să fiu numită în funcția de Șefă a Oficiului teritorial Ungheni/reprezentantă a Guvernului în teritoriu, având în raza de responsabilitate 3 raioane de suflet. În același timp este o mare responsabilitate pentru mine, dar sunt gata de orice gen de provocări și având în spate o echipă puternică, vom reuși cu siguranță! Am toată deschiderea în comunicarea cu autoritățile administrației publice locale, cu serviciile publice desconcentrate și descentralizate și voi asigura facilitarea acesteia. Sunt la dispoziția cetățenilor din toate trei raioane, voi fi cât de mult posibil în teritoriu, alături de oameni, de primari, antreprenori, astfel ca să cunosc problemele de la firul ierbii și să pot ajuta la soluționarea lor”, a declarat ea pentru Expresul.

Amintim că funcția a rămas vacantă după ce reprezentantul guvernului în teritoriu, Andrei Grițco a fost promovat la funcția de secretar general al Ministerului Energiei

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *