Cadavrul unui nou-născut a fost găsit la o gunoiște din Nișcani. Trupul neînsuflețit a fost împachetat într-un pachet din plastic

Imagine simbol

Cadavrul unui nou-născut a fost găsit la gunoiștea din localitatea Nișcani, Călărași, în dimineața zilei de 6 ianuarie. Trupul neînsuflețit a fost împachetat într-un pachet din plastic. Informația a fost confirmată pentru Realitatea.md de către Diana Fetco, ofițera de presă a Inspectoratului General al Poliției.

Trupul neînsuflețit a fost găsit de către angajații Întreprinderii Municipale „Gospodăria comunal locativă a orașului Călărași”. „Am fost telefonat de șoferul care colectează gunoiul din orașul Călărași, împreună cu hamalul. Duceau ultimul gunoi colectat din containere. Hamalul, în timp ce descărcau gunoiul, a observat cadavrul într-o cutie. A sunat șeful de sector, iar acesta a apelat ulterior la 112. A venit poliția, iar noi am ajutat să ducem la Chișinău, la expertiză, trupul neînsuflețit al copilului. Nu cunoaștem exact din ce container și de pe ce adresă a fost luat gunoiul. Lăsăm poliția să clarifice totul”, a declarat Gheorghe Stratan, directorul Întreprinderii.

Primarul localității, Petru Sorici, a declarat pentru Realitatea.md că gunoiștea respectivă se află pe teritoriul satului, însă este în gestiunea Întreprinderii Municipale „Gospodăria comunal locativă a orașului Călărași” și se află la 3 km de orașul Călărași.

Potrivit edilului, după ce a fost depistat trupul neînsuflețit al copilului, acesta ar fi discutat cu medicul-șef din localitate, însă s-a ajuns la concluzia că mama care a abandonat copilul nu este din localitatea lor, întrucât în evidența medicilor nu este nici o femeie aflată în ultima lună de sarcină.

Oamenii legii urmează să stabilească circumstanțele în care bebelușul a murit și să identifice femeia care l-a adus pe lume.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *