Tagaer Family acum și în orașul Călărași!

Anunțăm deschiderea noului magazin Tagaer Family! Acum, și locuitorii din Călărașii vor putea beneficia de cele mai în trend colecții de lenjerie intimă, pijamale și îmbrăcăminte pentru întreaga familie.

Brandul Tagaer este recunoscut pentru calitatea și designul stilat al produselor oferite pe rafturile din magazine. În fiecare sezon, ne străduim să aducem colecții noi și surprinzătoare, pentru a vă ajuta să vă exprimați personalitatea prin hainele pe care le purtați. O parte din îmbrăcămintea pe care o veți descoperi în magazin sunt: bluze, pantaloni, cămăși, rochii, jeans, fuste, costume sportive, scurte și încălțăminte de sezon, pijamale și lenjerie intimă. Disponibile în toate mărimile, și potrivite pentru orice stil. Lenjeria intimă și pijamalele sunt cunoscute pentru designul modern și culorile vibrante. Indiferent dacă preferi modele clasice sau modele îndrăznețe, sunt prevăzute pentru orice gust, vârstă, și siluetă.

Tagaer Family este mai mult decât un magazin de îmbrăcăminte. Cu siguranță vei identifica produsele care să-ți ofere un sentiment de încredere, plăcere și confort. Acum este momentul perfect să vă cumpărați hainele și lenjeria îndrăgită sau să vă răsfățați cu ceva nou și în trend la super prețuri.

În fiecare lună avem reduceri de sezon dar și oferte speciale la diverse categorii.

Mai mult ca atât în perioada sărbătorilor de iarnă, din 1 decembrie dăm start unei campanii cu surprize dar și oferte speciale la diverse articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, pijamale, lenjerii și colanți.

Vino împreună cu familia și prietenii la Tagaer Family, str. Alexandru cel Bun, 43. Vă așteptăm cu drag!

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *