„Crăciunul într-o cutie de pantofi” a devenit o tradiție la Sadova

Imagine simbol, sursa: conde.ro

Grupul Femeilor în Acțiune din Sadova a dat startul Campaniei „Crăciunul într-o cutie de pantofi”.

Astfel, în perioada 11 decembrie 2023 și 6 ianuarie 2024, se organizează ediția a V-a, a campaniei cu sloganul “Un zâmbet de Crăciun”. „Nu este un ajutor umanitar, dar un cadou de la o persoană la alta”, spun organizatorii, îndemnând doritorii să se alăture campaniei, aducând cutiile la Biblioteca Publică Sadova. Cadourile vor fi distribuite pănă la data de 8 ianuarie 2024, familiilor vulnerabile din localitate.

O cutie poate să conțină:

Lucruri esențiale pe care le poţi pune în cutie: pastă de dinți și periuță, șapcă, fular și o pereche de mănuși, săpun, mașinuță sau păpușă, dulciuri (te rugăm să verifici data expirării)
Alte obiecte recomandate: obiecte de uz sanitar, șampon, prosop, șervețele umede, deodorant, cremă, pieptene, produse sanitare, haine, lenjerie, ciorapi, pijama, tricou, pulover, rechizite (stilou, creion, ascuțitoare, caiete, cărți de colorat etc.)

„Găsește o cutie de pantofi de mărime medie cu capac separat, învelește capacul și cutia separat astfel ȋncât cadoul să poată fi deschis fără a rupe ambalajul, strânge lucrurile necesare potrivite beneficiarului cutiei și o puteți aduce la Bibliotecă”, vin cu niște recomandări organizatoarele campaniei.

Expresul.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *