Și-a aflat pedeapsa. Un tânăr din raionul Ungheni a fost condamnat la închisoare pe viață pentru omor

Un tânăr din raionul Ungheni a fost condamnat la închisoare pe viață, după ce a ucis cu deosebită cruzime o femeie. Sentința a fost pronunțată astăzi, 3 noiembrie, de magistrații Judecătoriei Ungheni, transmite deschide.md. 

Potrivit materialelor cauzei, totul s-a produs acum trei luni, la data de 8 august, când individul în vârstă de 29 de ani se afla la domiciliul unei cunoscute într-un sat din Ungheni, cu care a servit băuturi alcoolice.

La un moment dat, acesta s-a apropiat de victimă care se afla în stare de ebrietate avansată și i-a aplicat multiple lovituri în regiunea capului. Ulterior, acesta a luat un cuțit de bucătărie, după care i-a aplicat 50 de lovituri peste diferite regiuni ale corpului, în urma cărora femeia a decedat.

După săvârșirea infracțiunii, tânărul a părăsit locul crimei, însă a fost reținut peste câteva ore de polițiști. Fiind audiat, acesta și-a recunoscut vina, solicitând aplicarea unei pedepse mai blânde.

Totuși, pentru omor săvârșit cu bună ştiinţă, cu deosebită cruzime, profitând de starea de neputinţă a victimei, acesta a fost condamnat la detențiune pe viață. Sentinţa este cu drept de atac la Curtea de Apel Chișinău în termen de 15 zile.

Expresul.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *