Orașul Călărași are primar. Acesta este Victor Ambroci

Victor Ambroci

Pentru Victor Ambroci au votat 1976 de călărășeni, din cei 3400 câți au ieșit ieri la vot. În turul II, candidatul PAS a obținut 58,91% . Acesta l-a devansat cu 598 de voturi pe Nicolae Rozembac, candidatul Partidului Politic Coaliția pentru Unitate și Bunăstare.

Victor Ambroci nu este străin de administrația publică locală. După ce timp de trei ani a activat în cadrul Consiliului raional Călărași, în funcția de șef al Secției Economie, în perioada 2015-2019 a fost viceprimar al orașului. În ultimii patru ani a fost consilier orășenesc, dar și managerul Incubatorului de Afaceri din orașul Călărași.

În anul 2008 Victor Ambroci a absolvit studiile de licență în cadrul Academiei de Studii Economice din Republica Moldova, fiind licențiat în economie. A continuat studiile în masterat, iar în 2011 a primit titlul de master în științe economice. Acum un an, a absolvit un nou master de profesionalizare în cadrul Academiei de Administrare Publică, obținând titlul de master în științe administrative.

”Doresc să mulțumesc tuturor călărășenilor care mi-au acordat încrederea și m-au votat, atât tinerilor, cât și seniorilor, care m-au primit în casele lor, care m-au ascultat, care au crezut şi cred în mine. Mă adresez în egală măsură și tuturor celor care nu m-au votat, pentru că nu o să dezamăgesc pe nimeni, iar împreună o să aducem orașul Călărași la standardul de oraş civilizat, oraş european”, a fost primul mesaj postat de noul primar pe pagina sa de facebook.

Contactat de ”Expresul”, Victor Ambroci a de declarat că se simte onorat de voturile primite și că: ”Munca grea abia acum începe. Zilele următoare vom prioritiza problemele pe care le are orașul şi vom începe să acţionăm”.

Principalele puncte ale programului său electoral includ: reabilitarea scuarurilor și parcurilor publice; renovarea drumurilor, extinderea iluminatului public și rețeaua de canalizare; modernizarea grădinițelor și mărirea numărului de locuri pentru copii; modernizarea serviciului de salubrizare și evacuarea deșeurilor menajere; construcția unui centru de plasament pentru câinii fără stăpân.

Victor Ambroci are 40 de ani, este căsătorit și are doi copii.

Doina Chicu 

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *