Foto / La grădinița „Tereza Sobolevschi” din Ungheni a fost creat un nou spațiu de joc, recreere și agrement

Imagine: Primăria municipiului Ungheni

Joi, pe 16 noiembrie la grădinișa-creșă ”Tereza Sobolevschi” din Ungheni a avut loc evenimentul de finalizare a proiectului ”Modernizarea spațiului fe joc, recreere ai agrement”. Acesta este implementat de Grupul de Inițiativă Locală „Claudia Sârbu” în cadrul Programului de Granturi Mici și finanțat de Fundația Comunitară Ungheni.

În cadrul acestui proiect, au fost dotate terenurile cu atribute de joc: tobogane, carusel, figurină pe arc, de asemenea au fost achiziționate echipament de joc, cum ar fi: trotinete, biciclete , mașini Tolocar și a fost creat unui spațiu numit ”În ogradă la bunici”.

”Astăzi , ne-am convins încă odată cât de frumoasă și colorată, plină de farmec, zâmbet și voie bună poate fi viața unui copil în gradiniță, atunci când sunt create condiții optime de dezvoltate, de joc și recreere. Cât de fericiți pot fi copiii când le oferi libertatea de a alege, de a se juca, de a interacționa cu semenii”, a spus Svetlana Gaiduc, directoarea gărdiniței.

Menționăm că, beneficiarii direcți ai acestui proiect sunt cei peste 300 de preșcolari ce frecventează grădinița, dar și 22 de cadre didactice care lucrează aici.

Bugetul total al proiectului este de 112 mii 532 de lei, 50 de mii fiind oferiți de Fundația Comunitară Ungheni.

Expresul.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *