Victor Ambroci și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar al orașului Călărași

Victor Ambroci, managerul Incubatorului de Afaceri din Călărași a anunțat pe rețelele sociale intenția de a candida la funcția de primar al orașului Călărași.

Patriotismul, la fel și dorința de implicare pentru a contribui la dezvoltarea orașului, l-au determinat să pună direct umărul la schimbare prin implicarea în diverse proiecte pentru comunitate. Victor Ambroci cunoaște bine nevoile localității și dorințele oamenilor, interacționând în fiecare zi cu călărășenii.

„Am ales această zi frumoasă de toamnă pentru a vă anunța decizia mea de a candida la funcția de primar al orașului Călărași. Am muncit în echipa primăriei orașului Călărași în calitate de viceprimar timp de 4 ani, 3 ani în cadrul Consiliului raional Călărași în calitate de șef secție economie, 4 ani – consilier orășenesc și de 4 ani sunt managerul Incubatorului de Afaceri din Călărași.

Împreună cu echipe de oameni implicați am realizat lucruri frumoase și utile pentru cetățenii orașului, iar experiența dobândită anterior este motivația de a fi cel mai bun Primar! Sunt convins că schimbarea vine doar atunci când oamenii se implică…”, a scris dânsul pe pagina sa de facebook.

📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *