Și în acest an Zilele Filmului Românesc vor ajunge la Călărași

ZFR Călărași

Și în acest an Zilele Filmului Românesc (ZFR) vor ajunge la Călărași. Astfel, pe 23 septembrie, Proiecțiile vor derula la Casa de Cultură din orașul Călărași.

Potrivit organizatorilor, evenimentul se va deschide cu un film dedicat copiilor, iar publicul tânăr va putea fi activ după proiecție, cu o discuție despre film. Cei mai îndrăzneți și activi copii vor fi premiați.

La fel ca în fiecare an, ZFR continuă şi în alte oraşe din Republica Moldova, unde sunt prezentate câteva dintre filmele din selecţia de la Chişinău. Anul acesta, ZFR se extinde geografic și în premieră, pe lângă orașele Bălţi, Soroca, Nisporeni, Călăraşi şi Cahul, Proiecțiile se vor mai derula la Hâncești și Orhei.

ZFR este un eveniment organizat de către Asociaţia Cineaştilor Independenţi din Republica Moldova ”Alternative Cinema” și casa de producţie ”Rova Film” din România.

Proiectul este realizat cu sprijinul: Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova a Guvernului României, Ministerului Culturii al Republicii Moldova, Centrului Național al Cinematografiei din Moldova, Primăriei Municipiului Chișinău, Institutului Cultural Român ”Mihai Eminescu” la Chișinău.

Expresul.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *