Noapte de groază pentru o femeie dintr-o localitate din raionul Călărași: Ar fi fost violată de un consătean

Imagine simbol

O femeie din comuna Sipoteni a cerut ajutorul poliției în dimineața zilei de 22 septembrie 2023, după ce ar fi fost agresată de un consătean. Informația a fost confirmată, pentru EXPRESUL, de șeful interimar al Inspectoratului de Poliție Călărași, Mihail Jacota.

Femeia, care este pensionară, le-a povestit oamenilor legii că ar fi fost violată în propria casă de un individ în vârstă de 60 de ani din aceeași localitate. Victima susține că infractorul a aplicat forța fizică asupra sa și a agresat-o sexual, în repetate rânduri.

„În jurul orei 06:55, poliția a fost sesizată de către o femeie precum că ar fi fost violată de un consătean. Grupa Operativă a Inspectoratului de Poliție Călărași s-a deplasat imediat la fața locului și a documentat cazul. Victima a fost transportată la Chișinău pentru efectuarea expertizei medico-legale”, a declarat Mihail Jacota.

Deocamdată suspectul nu a fost localizat, iar oamenii legii depun eforturi pentru a stabili locul aflării acestuia. Pe cazul dat a fost intentat dosar penal în baza articolului 171, alineat 1, Cod Penal. Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă ani grei de închisoare.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *