JustConsult Bălți: Perfectarea actelor românești la îndemâna ta, rapid și simplu

Cu serviciile oferite de JustConsult Bălți, obținerea și perfectarea actelor românești devin mai ușoare și mai accesibile ca niciodată. Indiferent dacă dorești să obții cetățenia română sau să-ți redobândești documentele românești în Ungheni Drochia, Soroca, Briceni, Dondușeni, Edineț, Fălești, Florești, Glodeni, Ocnița, Rezina, Rîșcani, Sîngerei, Șoldănești, Telenești acum poți beneficia de asistență juridică și suport specializat aproape de tine.

JustConsult este o companie juridică din Republica Moldova cu o vastă experiență în perfectarea actelor românești și în redobândirea cetățeniei române. De-a lungul a 20 de ani de activitate, JustConsult a ajutat peste 400 de mii de moldoveni să obțină cetățenia română și să-și perfecteze documentele.

Cu deschiderea filialei din Bălți, JustConsult aduce serviciile sale la dispoziția locuitorilor din nordul țării. Astfel, locuitorii din raioanele nordice, arondați Consulatului României din Bălți, nu mai trebuie să parcurgă drumuri lungi până la Chișinău pentru a-și pregăti dosarele sau a primi ajutor în procesul de perfectare a actelor românești. La sediul JustConsult Bălți, specialiștii companiei oferă asistență operativă și respectă toate procedurile legale, garantând astfel siguranța și calitatea serviciilor.

Consulatul General al României la Bălți are competență în următoarele raioane și municipii: Municipiul Bălți, Raionul Briceni, Raionul Camenca, Raionul Dondușeni, Raionul Drochia, Raionul Edineț, Raionul Fălești, Raionul Florești, Raionul Glodeni, Raionul Ocnița, Raionul Rezina, Raionul Rîbnița, Raionul Rîșcani, Raionul Sîngerei, Raionul Șoldănești, Raionul Soroca, Raionul Telenești, Raionul Ungheni.

JustConsult oferă peste 100 de servicii în domeniul cetățeniei române

Printre cele mai solicitate servicii se numără:

  • Pregătire și depunere dosar de cetățenie română;
  • Cetățenie română prin judecată în 10 – 15 luni;
  • Programare pentru depunerea jurământului în 1-4 săptămâni;
  • Transcriere certificat de naștere și de căsătorie românesc în doar 30 zile;
  • Buletin de identitate românesc obținut în minim 14 zile;
  • Pașaport românesc emis în cel mult 5 zile;
  • Preschimbare permis de conducere moldovenesc în românesc în doar 2 luni;
  • Alocații pentru copii cu cetățenie română;
  • Transport tur-retur spre România de categoria business-class și multe altele.

Completează formularul de pe pagina justconsult.md pentru a beneficia de o consultație gratuită la telefon.

Pentru programare și întâlniri directe, sună la numărul 022 80 20 81 și stabilește o întâlnire cu specialiștii JustConsult Bălți. Adresa sediului este pe strada Ștefan cel Mare 60, în incinta Poștei Centrale, în centrul municipiului Bălți.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *