Foto/ Lucrările de reparație a podului din apropierea satului Medeleni sunt în plină desfășurare

Imagine: asd.md

Lucrările de reparație a podului de șosea peste râul Gârla Mare, poziționat pe drumul public R16 Bălți-Fălești-Sculeni-Ungheni, km 62,376, sunt în plină desfășurare. Obiectivul general al proiectului prevede demolarea podului existent care este în stare generală nesatisfăcătoare și construcția unui pod nou, pentru a asigura circulația rutieră în condiții de siguranță, confort și maximă fluență, scrie asd.md.

Podul urmează să aibă o lungime de 27,82 de metri, cu două benzi de circulație, trei deschideri, lățimea părții carosabile fiind de 7 metri.

”În prezent, pentru a minimiza disconfortul creat de lucrările în desfășurare, un antreprenor a finalizat construcția drumului provizoriu de ocolire cu o lungime de 143,6 de metri, amenajat din beton asfaltic, cu stâlpi și indicatoare de semnalizare temporară”, menționează reprezentanții Agenției de Stat a Drumurilor (ASD).

Menționăm că traficul rutier de pe pod este redirecționat conform schemei de organizare, pe drumul de ocolire. Valoarea totală a proiectului este 12,9 milioane de lei, din mijloacele fondului rutier.

Podul din apropierea satului Medeleni, face parte din comuna Petrești, raionul Ungheni iar, termenul de finalizare a lucrărilor: sfârșitul lunii decembrie a anului curent.

Expresul.md

 

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *