Municipiul Ungheni mai are un viceprimar

Foto: Expresul

Primăria municipiului Ungheni are un nou viceprimar. Este vorba despre Maria Ciolacu care va ocupa funcția de viceprimar pe domeniul buget, economie și finanțe. Aceasta a fost aleasă, vineri, 16 iunie de către Consiliul Municipal Ungheni, candidatura sa a fost supusă votului, astfel a primit 17 voturi pro și 5 abțineri, scrie primăria.

Amintim că anterior funcția de viceprimar pe domeniul buget, economie și finanțe a fost exercitată de Vera Poia, care a fost instuită în funcție pe 20 decembrie 2019, după 2 ani aceasta și-a dat demisia, astfel din anul 2021 până în prezent funcția de viceprimar a fost vacantă.

Menționăm că Primăria municipiului Ungheni mai are doi viceprimari, Ion Gălușcă care este responsabil de domeniul construcții și sector comunal și Dionisie Ternovschi care responsabil de sectorul social.

Notă: Maria Ciolacu s-a născut la Ungheni, și-a făcut studiile medii la fosta școală nr. 2, în prezent Liceul „Ion Creangă”. După absolvirea, în 1982, a Facultăţii de chimie a Universităţii de Stat din Chișinău, a revenit la Ungheni, unde a lucrat timp de peste 30 de ani la fabrica de covoare. A început de la laborantă și a ajuns directoare a SRL „Filatura Ungheni”. A lucrat o perioadă la Compania „Lear Corporation”. Are și studii în economie. Nu este membră de partid.

Maria Ciolacu, Sursa foto: Primăria municipiului Ungheni

Expresul.md

 

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *