Aeroportul Internațional Chișinău este din nou la dispoziția cetățenilor. Zborurile au fost reluate

Imagine simbol, sursa: diez.md

Zborurile civile pe Aeroportul Internațional Chișinău au fost reluate. Până la ora 07:00 erau permise zborurile doar aeronavelor care transportau delegații oficiale. Până la ora 07:00, spațiul aerian al Republicii Moldova a fost restricționat pentru zborurile aeronavelor civile și alte activități de utilizare a spațiului aerian (planoare, baloane cu aer cald, aeronave fără pilot, etc), scrie realitatea.md.

În contextul ulterioarelor întâlniri bilaterale cu autoritățile Republicii Moldova preconizate pentru astăzi, 2 iunie, o parte dintre oficialii europeni rămân la Chișinău. Astfel, unele măsuri de securitate vor fi valabile. În continuare, autoritățile își sincronizează acțiunile pentru diminuarea disconfortului participanților la trafic.

În același timp, se mizează pe conlucrarea cetățenilor cu forțele de ordine, conformarea la cerințele acestora, respectarea semnelor agenților de poliție, parcarea regulamentară și respectarea regulilor în trafic.

În vederea asigurării unui confort în trafic, precum și menținerii nivelului corespunzător de securitate publică, autoritățile naționale reamintesc despre necesitatea:

– respectării regulilor de circulație rutieră și adaptarea conduitei la condițiile de trafic;

– parcării automobilelor doar în locuri amenajate, pentru evitarea blocării carosabilului și traseelor în perimetrele de securitate;

– deținerii actelor de identitate, pentru identificarea persoanelor, la necesitate.

Expresul.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *