Sunteți în căutarea unu job? Află că a fost lansat un târg online al locurilor de muncă

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) a lansat târgul online al locurilor de muncă. Acesta poate fi accesat pe adresa www.e-angajare.md, transmite MOLDPRES.

La târg participă peste 150 de angajatori din întreaga țară, care oferă circa 3 800 de locuri de muncă libere din diverse domenii: medicină, activităţi de cazare şi alimentaţie publică, comerț, transport şi depozitare, administrație publică, apărare, industria ușoară, construcții etc.

Totodată, pentru cetățenii ucraineni sunt disponibile peste 1 400 de locuri de muncă vacante, studenții pot accesa peste 1 250 de locuri vacante, pentru persoanele cu dizabilități sunt oferite circa 1 000 de posturi vacante, iar pentru cele care au atins vârsta de pensionare – peste 700 de locuri de muncă.

„Persoanele pot accesa ofertele de muncă pe platforma www.e-angajare.md. Acestea pot identifica locul de muncă potrivit, utilizând motorul de căutare „Locuri vacante” sau „Companii”. Ulterior, pot încărca și expedia CV-ul angajatorului prin accesarea butonului „Aplică”, după care solicitantul va fi contactat de angajator. Un târg al locurilor de muncă în asemenea format este foarte accesibil și practic pentru cetățenii din întreaga țară și permite accesarea directă a ofertelor de muncă, interacțiunea rapidă cu angajatorii și încadrarea persoanelor în câmpul muncii”, a spus Raisa Dogaru, director ANOFM.

Târgul online al locurilor de muncă se află la ediția a XXI-a. Acesta se va desfășura în perioada 22 – 28 mai curent.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *