O nouă ediție a Sărbătorii Fagului se va desfășura în această duminică la Rădenii Vechi

Duminică, 28 mai, toți iubitorii de frumos sunt invitați la Sărbătoarea Fagului, care se va desfășura în Rezervația Plaiul Fagului (fosta tabără de odihnă pentru copii „ProSănătate” din satul Rădenii Vechi). Startul va fi dat la ora 11.00, iar intrarea va fi liberă.

Organizatorii promit o zi plină de evenimente. În acea se va desfășura un târg al produselor ecologice, naturale și tradiționale, expoziții de bucate, excursii ghidate prin rezervație, ateliere de creație în aer liber pentru copii și spectacole folclorice. Cu un spectacol de zile mari va veni maestrul Constantin Moscovici.

Totodată, în acea zi se va încheia și tabăra cioplitorilor în lemn, care a început luni, 22 mai. În cadrul taberei, meșterii vor ciopli răstigniri care vor fi amplasate la intrarea în sat şi la o fântână din prejma drumului ce duce spre Rezervația Naturală „Plaiul Fagului”.

Organizatorii celei de-a 11-a ediție a evenimentului sunt Consiliul Raional Ungheni, în parteneriat cu întreprinderea de stat Rezervația Naturală „Plaiul Fagului”, primăria satului Rădenii Vechi, filiala Ungheni a Camerei de Comerț și Industrie, Clusterul Turistic Regional Ținutul de Vest.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *