O călărăşeancă a cucerit aurul la Campionatul Balcanic de Wrestling

Sursa foto: Școala Sportivă Specializată de Rezerve Olimpice “Constantin Cobîlean”

Călărășeanca Eopracsia Cazacu, s-a întors acasă cu medalia de aur de la Campionatul țărilor Balcanice U15-U17, care s-a desfășurat în orașul Serres, Grecia. Aceasta a obţinut o performanţă la categoria de 66 kg, lupte feminine, unde prin superioritate tehnică a învins toate cele trei adversare.

La revenirea în sala de antrenamente, Eopracsia a fost felicitată de către antrenori şi elevii Școlii Sportive Specializate de Rezerve Olimpice “Constantin Cobîlean” din Călărași, unde se pregătește tânăra sportivă. Cu toții în glas i-au urat succes. ”Toate trei lupte pe care le-a avut Eopracsia, le-a avut la un interval de 10 puncte, după care a avut și un tuș (n.r. trântire la sol „pe spate” a oponentului – acesta fiind un scop suprem)”, a menționat Constantin Cobâlean, directorul școlii.

Menţionăm că, Campionatul Balcanic de Wrestling U15&U17 s-a desfășurat în oraşul Serres din Grecia în perioada 5-8 mai 2023. Republica Moldova a fost reprezentată de 52 de sportivi. Per total, la Campionat au participat peste 300 de sportivi, din 13 țări.

Gabriela Boxan


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *