Unghenenii și călărășenii sunt invitați să contribuie la ”Masa Bucuriei”

Imagine simbol

Pe 8 aprilie, la Călărași și Ungheni, se va desfășura campania de Paști ”Masa Bucuriei”. În cadrul acestei campanii doritorii au posibilitatea de a ajuta oamenii nevoiași și de ai bucura în pragul sărbătorilor Pascale.

Dumitru Rusu, preotul paroh al bisericii „Sfânta Cuvioasa Parascheva” din Călărași a venit cu un mesaj pe rețelele sociale și a menționat сă vor participa și voluntarii din cadrul bisericii, aceștia se vor afla la magazinele din oraș și vor îndemna cumpărătorii să sprijine această campanie de Paști prin procurarea alimentelor neperisabile, cum ar fi crupe, ulei, paste, zahăr, sare, conserve.

”Aceste alimente vor fi dăruite bătrânilor și familiilor cu mulți copii pentru sărbătorile Pascale, iar o parte vor fi depozitate la cantinile parohiilor”, a mai adăugat preotul.

Cu un îndemn a venit și Misiunea socială Diaconia a Mitropoliei Basarabiei care vă invită să faceți o donație de alimente în colecta națională Masa Bucuriei. Produsele adunate vor hrăni anul întreg oamenii nevoiași.

Acest proiect se află la cea de-a 14 ediție și e cea mai longevivă acțiune de solidaritate socială din țară. Peste o mie de voluntari, cu veste galbene, vă așteaptă în cele mai mari rețele de magazine din Chișinău și regiuni cu mesajul „Donația ta poate umple farfuria unui flămând!”

Expresul.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *