,,Donează o carte pentru persoane aflate în dificultate’’ – o campanie lansată de Consilierii Biroului de probațiune Călărași

Consilierii Biroului de probațiune Călărași și-au propus colectarea cărților pentru subiecții de probațiune, avînd drept scop facilitarea procesului de reeducare și resocializare a persoanelor aflate în conflict cu legea.

Astfel, a fost inițiată o campanie ,,Donează o carte pentru persoane aflate în dificultate”, care are menirea de a oferi posibilitatea persoanelor aflate în evidența Biroului de Probațiune de a acumula cunoștințe, de a-i motiva să își schimbe comportamentul, de a le spori convingerea că toţi au oportunităţi egale de creştere şi de schimbare, totodată de a începe să își valorifice propriul lor potențial.

În contextul dat, consilierii de probațiune au colectat cărți, care cuprind literatură clasică universală, artistică, reviste cu titluri juridice și sociologice care vor ajunge să fie citite de către subiecții de probațiune.

Ținem să menționăm că fiecare persoană care dorește să susțină inițiativa lansată de către consilierii biroului de Probațiune Călărași au oportunitatea să doneze cărți la sediul Biroului.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *