Caz terifiant la Ungheni. Un bărbat a fost internat la spitalul de psihiatrie pentru viol

Imagine simbol, sursa: sanatatemintala.usmf.md

Un bărbat din raionul Ungheni a fost internat la spitalul de psihiatrie după ce și-a violat bunica paralizată. Sentința a fost pronunțată de magistrații Judecătoriei Ungheni, scrie deschide.md.

Potrivit materialelor cauzei, totul s-a produs în august 2022 într-o localitate din raionul Ungheni, când individul a venit la domiciliul victimei care era imobilizată la pat și a întreținut cu ea un raport sexual, după care a plecat. Peste câteva ore, victima a fost vizitată de o rudă care a observat că scutecul în care era îmbrăcată a fost dat jos, iar pe pat era o brichetă. Imediat a fost alertată Poliția.

Ajunși la adresa indicată, oamenii legii au încercat să discute cu victima, întrebând de cine a fost vizitată, la care victima a pronunțat numele nepotului.

În cadrul examinării dosarului, s-a constatat că inculpatul se află la evidența medicului, fiind diagnosticat cu retard mental. În acest sens, instanța a dispus internarea bărbatului la spitalul de psihiatrie pentru efectuarea unui tratament.

Sentinţa este cu drept de atac în ordine de apel în termen de 15 zile la Curtea de Apel Chișinău.

Expresul.md 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *